My experience- Red rouge

















Červený rúž sa stal mojou charakterisitkou, poznávacím znamením  a kedže som od vás dostala niekoľko otázok na značku a odtieň ktorý používam, pár minút vášho času zaberiem akýmsi prvým pokusom o recenziu.
1. Alvedre-Natur Kosmetik, DM (odtieň 50, Toffee)
Tento tmavo ružový menej výrazný rúž patrí medzi moje najnovšie investície. Kupovala som si ho hlavne kvôli jeho diskrétnosti, neupútava až takú pozornosť ako sýto červené rúže, no pery zvýrazňuje a osobne si myslím že je vhodný hlavne pre chvíle ked vám balzam na pery nestačí. Nevysušuje, neromazáva sa. Pre dokonalejší efekt odporúčam ceruzku podobnej farby, no jej nositeľný aj bez nej. Kedže je to dm-kársky výrobok, je pomerne lacný, dostanete ho za 3-4 eurá.
2. Alvedre-Natur Kosmetik, DM (odtieň 53, Cherry)
Dôvod nákupu predchádzajúceho rúžu. Nie je to čistá červená, farba definújúca tento odtieň by, aspoň podľa môjho názoru, mohla byť vínová. Rúž je veľmi výrazný, je potrebné používať spolu s ním aj ceruzku (ja k tomu vyžívam 4.). Hodí sa k bledším odtieňom pokožky. Je odvážnejší, no stále nositeľný. Cenu má ako prvý tiež v rozpätí 3-4 eur.
3.Catrice, Ultimate colour (odtieň 090- Like my High heels)
Krvavočervená farba, niekedy pôsobí až do tmavo oranžova. Je veľmi výrazný, vhodnejší pre tmavé plete, ale kedže ho používam, nevadí ani na bledších. Je to typ rúžu, ktorý sa hodí skôr do leta, v zime môže pôsobiť elegantne. Cena je o trošku vyššia v rozpätí 5-6 eur.
4. Miss Sporty, Lipliner pencil (odtieň 012, Wine)  
Veľmi ľahko sa s ňou narába, pekne kontúruje a zvýrazňuje. Najčastejšie ju používam so 2., no dokáže sa skombinovať aj s 3..
Cena: 1,19 eur
 Ak s červenými rúžmi len začínate, odporúčam pozrieť si pár videí na You Tube, kde vás šikovné dievčatá za krátku chvíľu naučia čo a ako.
Máte aj vy nejaké skúsenosti s červeným rúžom? :)

Just a focus on doing some review about red lipsticks. For more tips click on You Tube, there are lots of lovely girls who will teach you how to make prefect lips just in few minutes.
 Do you have any experiances with red lipstick? :)